barn vandpistol
Annonce

3 pistoler du gerne må have med på rejsen

Som de fleste nok ved, er der en lang række af ting, man ikke må medbringe i flyet, når man skal ud at rejse, hverken som håndbagage eller indtjekket bagage. Det gælder bl.a. våben, knive, sprængstoffer, væsker i mere end 100 ml flasker og en hel masse andre ting. Det er for din egen og alle dine medpassagerers skyld, og personalet i lufthavnen kontrollerer grundigt, så der er ingen grund til at prøve. 

For sjov giver vi dig her tre eksempler på pistoler, du dog gerne må have med i flyet, så læs med, hvis du er nysgerrig på, hvad det kan være. De er helt ufarlige, bare rolig, du risikerer næppe at blive tilbageholdt og komme for sent til dit fly. 

Massagepistol 

En massagepistol kan faktisk være helt praktisk at have med på ferien i tilfælde af ømme muskler, måske efter lange vandreture eller andre anstrengelser. Da kan du med denne smarte gadget massere præcist der, hvor det gør ondt og på effektiv vis løsne for spændingerne.  

Vandpistol 

Også vandpistolen kan du få brug for på ferien, hvis det er sommer og I kan være udenfor. Så er det sjovt med en lille vandkamp, og du kan derfor med fordel også pakke vandpistolen ned. Du kan også vælge at købe et decideret vandgevær, hvor der kan være endog meget store mængder vand i, så du ikke så tit skal fylde den op. 

Fugepistol 

Denne sidste pistol, vi vil nævne her i artiklen er måske ikke så nærliggende at have med på ferie, med mindre man skal for eksempel skal afsted for at sætte sin nyindkøbte skilejlighed i Frankrig i stand, da kan det være nødvendigt at have sin fugepistol med, så man kan fuge revner og sprækker i f.eks. badeværelset eller køkkenet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *