billigt hotel i amsterdam
Rejser

Billigt hotel i Amsterdam – sådan finder du det

Som med enhver anden storby bugner Amsterdam med forskellige hoteller til enhver smag. Derfor kan det være vanskeligt at beslutte sig for, hvilket hotel der passer bedst til sine behov. Man behøver ikke alene at tænke på hvor langt man har ind til diverse seværdigheder, men også hvor mange penge, man er villig til at investere i et hotelværelse. Derfor vil du her kunne læse om, hvordan man finder et billigt, men stadig godt hotel til sit ophold i Amsterdam.

Afgræns dit budget

Den første ting du bør gøre i denne forbindelse, er at afgrænse dit budget. Budgettet er afgørende for, hvor meget du ellers kan gøre i Amsterdam. Uanset om det er 400 eller 800 kroner per nat, er det vigtigt at få slået det fast. Hvor du vælger at bo er en essentiel faktor i, hvor meget du bliver nødt til at punge ud. Inde i centrum kan du regne med at skulle blive af med mellem 400 og 800 kroner, medmindre du i stedet vælger at nøjes med et vandrerhjem. Du kan også vælge at bo uden for centrum. Dette ville nedbringe dine omkostninger, dog med den konsekvens at det vil tage dig længere tid at komme ind til centrum.

Overvej at bestille i sidste minut hvis du har råd til at være fleksibel

Hvis du ikke har nogen specielle ønsker om, hvor du skal bo i byen, kan du med fordel vælge at bestille dit hotel i sidste minut. De fleste hoteller foretrækker at holde alle værelser fyldte og vil derfor udbyde de tilbageværende værelser til lavere pris for at forøge deres indtjening. Nogle gange kan du være så heldig kun at skulle betale halvdelen af det, du ellers skulle. Prøv dog at bestille dit hotelværelse i løbet af hverdagen, da det ikke er altid, at man kan få så gode priser i weekenden, siden flere folk har fri til at kunne bestille.

Brug Tripadvisor for at finde de bedste hoteller til dit behov

Det er en god idé at benytte sig af Tripadvisor for at beslutte sig for hvilket hotel man bør bo på. Her kan man søge på hoteller gennem forskellige filtre som budget og/eller vurdering på en skala fra 1 til 5 og derigennem få et mere informeret overblik. Man kan også krydse for, hvorhenne i byen man ønsker at bo. Det betyder, at hvis du har fast besluttet dig for at bo i centrum, kan du filtrere alle andre hoteller fra. Derved kan du få bedre styr på, hvilket prisniveau, der passer dig.

Betal ikke ekstra for morgenmad

Nogle hoteller vælger at afkræve store beløb for en morgenmad, som man billigere ville kunne finde en tilsvarende et andet sted – såsom et nærliggende bageri. Hvis det altid er inkluderet i prisen, kan man ikke komme uden om det, men hvis man har muligheden, er det en god idé vælge det fra. Medmindre der ikke er noget billigere alternativ i nærheden, hvilket der i de fleste tilfælde er, er du bedre tjent med at spise et andet sted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *