amsterdam ny night
Rejser

7 ting du kan lave i Amsterdam

Amsterdam er den dejligste by i hele Holland og byder på en lang række spændende oplevelser, som du kan få glæde af hele året. Amsterdam egner sig nemlig til et besøg uanset årstid og vejrudsigt. Der er nemlig altid noget for en hver smag, og masser af nye og spændende oplevelser, selv hvis du har været der før.

Her er de syv ting, du absolut bør prøve eller se, hvis du slår et smut forbi Amsterdam inden for den nærmeste fremtid. Det kræver dog først, at du tager til Amsterdam, hvilket du absolut skal prøve på et tidspunkt. Der er helt fantastisk, og du kan helt sikkert finde noget, som fanger netop din interesse.

Sejl på kanalen

Amsterdam er fuld af hyggelige kanaler, og der er masser af gode muligheder for at hvile benene og se byen fra netop denne vinkel. Der afgår flere turbåde hver dag, og alternativt kan I leje vandcykler, så I selv bestemmer tempo og destination.

Besøg Anne Fransk Hus

Hvis I er glade for historie, så er Anne Franks Hus bestemt et besøg værd. Det er et lidt dystert museum selvfølgelig, men utroligt interessant at få indblik i hendes liv og tiden under Anden Verdenskrig.

Se Van Gogh Museet

Enhver kunstelsker bør ikke snyde sig selv for et besøg på dette herlige museum. Den store kunster Van Gogh kan imponere selv de mest kræsne entusiaster, og der er masser af værker, I med garanti aldrig har set før.

Oplev øl på Heineken Museet

Holland er omtrent lige så glade for øl, som vi danskere er. Hvis du også har en forkærlighed for den gyldne drik, så bør du overveje at besøge Heineken Museet og få syn for sagen. Her kan du læse og opleve det kendte mærkes historie, og gå på opdagelse i detaljerne omkring ølbrygning. For eksempel kan du få mere at vide om, hvordan det foregik engang i forhold til i dag.

Cykl rundt i byen

I Amsterdam elsker de at cykle – nærmest mere end vi gør i Danmark. Derfor er det også en rigtig god idé at leje cykler, så I kan opleve byen på samme måde som de lokale.

Tag på voksmuseum

Hvis det regner eller I trænger til en dag indendørs, så overvej et besøg på Madame Tussaud’s. Det er et spændende museum med voksfigurer, og I kan med garanti få mange timer til at gå netop her, mens I beundrer de virkelighedstro dukker.

Besøg Red Light District

Denne aktivitet er måske mest for de voksne – i hvert fald kan det være svært at forklare de mindste børn, hvad netop dette område er. Men Red Light District har efterhånden fået kultstatus og bør besøges blot for at opleve stemningen og atmosfæren i den berygtede bydel.

Er du blevet overbevist? Så skal du blot finde nogle billige flybilletter, og så kan du snart komme afsted på din tur til Holland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *