Annonce

Guide: Derfor bør du inkludere Holland på din backpacker-rejse 

Går du og leger med tanken om rejse ud på dit livs eventyr? Hvis du leder efter en anderledes måde at rejse på, hvor du lærer en hel masse og blive udfordret, så bør du prøve en rygsæksrejse. Måske har du tidligere været vant til at rejse med kuffert, bo på lækre hoteller og tage på guidede ture. En rygsækrejse kan gøres på mange måder, men det betyder typisk en lavere standard. Og heldigvis er Europa et glimrende sted at rejse igennem. Særligt Holland, er et absolut must. Læs her hvorfor din rejse bør inkludere Nederlandene. 

Oplev Holland på budget 

Som rygsækrejsende, gælder det for mange mennesker om at spare på pengene, eventuelt nedgradere standarden. Netop for at kunne rejse så lang tid som muligt. At rejse igennem Europa, kan faktisk gøres på mange måder, hvor det ikke vælter budgettet. På grund af infrastrukturen, kan du vælge imellem fly, bus og tog. Eller selv køre rundt. Rejse du direkte fra Danmark til Holland, kan du eksempelvis flyve. 

Gør klar til den store rejse 

Det koster nogle knaster lige meget, hvordan og hvor ledes man gør det når man skal rejse. Det er derfor en god idé at planlægge lidt af turen på forhånd. Og særligt den økonomiske del.  

Måske går du med tankerne om at låne penge til dit eventyr? Hvis dette er tilfældet, kan du bruge noget tid på at sammenligne nogle muligheder. Dette kan du for eksempel gøre på Jubii.dk. På siden vil du kunne se lånemuligheder fra flere forskellige udbydere. Det er en nem og overskuelig måde at blive klogere på eventuelle muligheder indenfor lån.  

Inden, at du tager en beslutning om tage et lån, bør du dog tænke det grundigt igennem. Måske er der andre måder, hvorpå du kan få råd til rejsen på. Eventuelt et ekstra job, eller løbende spare op? 

Hvorfor bør Holland være på din must-see-liste? 

For det første, er det vigtigt at understrege, hvor fantastiske hollændere er. Som folkefærd, er de utroligt open-minded eller frisindede, som man også kan kalde det. Landet byder på masser af smukke landskaber og rig kultur og historie. Holland er selvfølgelig kendt for Amsterdam, den er svær at komme udenom. Men også deres gamle møller, tulipaner og mange kanaler.  

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke områder/byer som du bør opleve i Holland, så kan du med fordel søge inspiration online.  

Amsterdam 

Det er højest sandsynligt her du lander, hvis du vælger at flyve fra eksempelvis Danmark til Holland. Derfor bør du så sandelig også opleve den verdenskendte by. For nogle mennesker, er dette deres favorit by i Europa. Der er simpelthen så meget at opleve og se. Byen er enorm smuk, og emmer af liv. Amsterdam, er en by som bare skal opleves! 

Hvordan kan du rejse i Holland på budget? 

Ved at anvende busser og tog, kan du ofte spare en del. Er du studerende, så kan det også være, at du kan få fingre i nogle discounts eksempelvis. Hvad mange rygsækrejsende gør, er at booke hostels, også kaldet vandrehjem. Her kan man vælge at dele værelse med andre backpackere på et dorm room. Der findes rigtigt mange hostels at vælge imellem, også i forhold til standard. Ofte er der et køkken på hostels, hvilket gør at man kan lave sin egen mad. Og lige netop der, kan der være en hel del at spare.  

I stedet for at bruge penge på alle de seværdigheder som koster noget, kan man også prioritere, hvad der er vigtigst at se. Det er desuden en god idé at tjekke, hvad man kan opleve helt gratis. 

600 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *