Annonce

Aktier i Norwegian Cruise Line

Overvejer du at investerer i Norwegian Cruise Line aktier? Så kan du få alt viden om virksomheden her i indlægget.

Norwegian Cruise Line er børsnoteret på den amerikanske Nasdaq børs, og det giver dig mulighed for at kunne investere i virksomheden, og tjene penge på aktien. Norwegian Cruise Line, har været særlig hårdt ramt af corona krisen, da det har betydet at de ikke har kunne sælge billetter til deres krydstogte, og det har virkelig slået pusten ud af aktien, og selskabet har fået et ordentligt hak nedad i deres aktieværdi, prisen på en aktien var i starten af 2020 lige omkring 58 USD, men da Corona kom, dykkede aktien enormt meget, og tabte næsten 80% i værdi, og ligger pt nede omkring 13 USD.

Så Corona har virkelig givet aktien en hård medfart. Hvis man tænker at investere i aktien, så er det et must at man sætter sig ind i virksomheden, forstår deres koncept og ikke mindst tror på at de kommer tilbage og får solgt nogle billetter.

Lav en analyse af firmaet og se på deres tal, og brug din sunde fornuft, for virksomheden SKAL tjene penge, hvis de ønsker at komme tilbage hvor de var, inden corona krisen kom.

Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, eller lære mere om hvilke platforme man kan investere fra, så kan man inde på aktierdk.dk læse meget mere. Her kan man blandt andet oprette sig på de danske platforme Nordnet og Saxo Investor, som begge tilbyder handel på diverse børser rundt om i verdenen.

De indberetter begge til SKAT ved gevinst og tab, så her skal man bare tjekke at tallene er de rigtige. Der kan også nævnes platformen Etoro, som er en udenlandsk platform, der tilbyder handel med aktier, men også med kryptovaluta, hvis man har mod på det. Etoro indberetter ikke til SKAT, så der skal man selv have styr på hvor meget man tjener og evt taber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *