holland
Rejser

Fire steder i Holland du skal besøge

I løbet af de senere år har flere familier, og enkeltpersoner valgt at holde ferie i Holland, og det er ikke uden grund. Holland kan med sine mange, varierende byer og landsdele byde på lidt af hvert, inden for både naturoplevelser, fester og hyggelige restauranter. Har du ikke været i Holland før, men har lyst til at prøve Holland af som ferie/rejsested, skal du ikke tøve med at tage af sted, måske kunne du lærer noget om dig selv, eller endnu være, få en dejlig oplevelse ud af besøget.

At rejse kan gøres på mange måder, man kan rejse som samlet familie, eller som enkeltperson, begge rejseformer byder på enestående oplevelser, med forskellige nuancer, heldigvis kan man selv vælge hvilken rejseform man har lyst til at udføre.

Haarlems autentiske skrå gader og huse byder på vandring ad libitum

Dit første stop i det vesteuropæiske rejse paradis, kunne meget nemt være den berømte by Haarlem. Harlem blev som by sandsynligvis grundlagt i 900-tallet, og har husere blandt andet Hollands ældste museum Teylers museum. Går du en tur i Haarlem vil du meget hurtigt opdage at Holland som land, ligger en del under de maritime landegrænser. Flere byer i Holland, som haarlem, Amsterdam og lieden ligger altså under havoverfladen, dette kan tydeligt mærkes, når man går tur i disse berømte byer. Går man ture langs kanalerne, kan man hurtigt komme til at undre sig over hvor alt dette vand dog kommer fra, svaret er altså ganske enkelt, at det er i virkeligheden et spørgsmål om hvor al den by dog kommer fra. Flere steder i Holland har man hentet betydelige mængder af jord andre steder fra. 

Amsterdam er både technotossens paradis og families favoritsted

Har man lyst til fest, farver og techno er Amsterdam lige stedet for dig. Amsterdam, og Holland som land, er efterhånden blevet berømt for sin liberale lovgivning, når det kommer til rusmidler og euforiserende stoffer. Selvom man kan udforske denne del af Amsterdam, i sikre miljøer og med mulighed for kvalitetstest af sine respektive rusmidler, findes der også mange andre sider af Amsterdam som by. Mange familier vælger at slå sig ned i Amsterdam, grundet den flotte by, og omfattende muligheder for et rigt kulturliv, med mange aktiviteter, både for børn og for teenagere. Amsterdam er byen for alle, også for turister, byen byder på mange seværdige attraktioner, som for eksempel den gamle bydel Sloten, i Amsterdam.  Er du træt af Amsterdam kan du også prøve at besøge Hollands næststørste by Rotterdam.

Overvej et stille øjeblik i lieden med roligt vand i smukke kanaler

Efter besøget i Amsterdam og haarlem, kan du passende tage et roligt øjeblik på en bænk, nær de lange, flotte kanaler i Leiden. Lieden består, som Amsterdam og haarlem, af et stort netværk af kanaler, som er yderst flotte at se, både om dagen og i de sene timer. Lieden byder på lidt af hvert, og her er mulighed for at lave næsten lige hvad hjertet begære, i lieden er det kun fantasien, som sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *