Annonce

5 indretningstips til soveværelset

Det er her du får de første indtryk på dagen, det er her du får de sidste, og måske er det her du starter de nye indtryk. Det er naturligvis soveværelset. Og når det kommer til indretningen, kan det måske være en udfordring eller måske søger du bare inspiration til fornyelse. Soveværelset har en større indflydelse på vores dagligdag, end du tror, og det er derfor vigtigt, at du føler dig tilpas, både på komfort og på det visuelle. Uanset din stil har vi her strikket 5 superfleksible indretningstips sammen til dit soveværelse, læs med.

Dine vægge føler sig nøgne klædt i hvid

Nøgne vægge kan hurtigt få et rum til at fremstå koldt og uden sjæl. Derfor anbefaler vi, uanset din stil, at du smækker nogle kunstværker på væggen. Om det er originale malerier eller kunstprints, så findes der med garanti motiver, som passer lige præcis din smag. Kunstprints og malerier er derudover også en fantastisk måde at udsmykke et rum, hvis pladsen mangler.

Som at vågne op i naturen

Grønt er altid godt, også der hvor du sover. Planter har en positiv effekt på ilten i luften, på dit mentale helbred. Listen er lang. Hvis værelset er småt, kan du med fordel hænge små planter op på din væg eller små potteplanter i vindueskarmen. Har du et mere rummeligt soveværelse, kan vi med fordel anbefale større planter i krukker. Et godt naturligt miljø i dit soveværelse kan gøre underværker.

Farver og komfort

Sengen i dit soveværelse er som smør på hvidt brød, det er essentielt. Det er noget af det første man ser, når man træder ind i hulen, og noget af det sidste du mærker, inden du rejser til drømmeland. Din kontinentalseng 180×200 fylder, med andre ord, formegentlig en stor del af rummet. Derfor har du også her mulighed for at skabe præcis det udtryk, du gerne vil opnå.

God belysning god atmosfære       

Selvom privatlivet skal passes, og gardinerne trækkes for, så er det vigtigt, at du også lader lidt lys komme ind i rummet. Luft ud når du står op, og lad den lunkne luft fra nattens drømmerier blive skiftet ud med frisk og åndbar luft. Godt lys påvirker din hjerne mere end du tror, og det er et fantastisk vækkeur.

Underholdning under dynen eller på skærmen?

Fjernsynsskærme i soveværelset er et ægte moderne dilemma. Skal man, eller skal man ikke? Det er en vurderingssag, og måske en svær en af slagsen, for det er da rart lige at kunne dase ud til din yndlings Netflix serie. Men faktisk er det ikke særligt godt for din nattesøvn, tværtimod. Vi anbefaler at du efterlader fjernsynet i stuen, eller slukker minimum en time før du lægger dig til at sove.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *