Annonce

Forskellige typer senge på markedet

I dag findes der et væld af forskellige typer senge på markedet. Der er senge med forskellige slags madrasser, senge i forskellige størrelser, højder, farver og meget andet. I dette indlæg kommer vi ind på nogle af de typer senge du vil kunne finde hos en sengespecialist.

En enkeltmandsseng

Den traditionelle enkeltmandsseng kommer nok aldrig ud af mode. Den er den perfekte seng til et børneværelse, eller hvis man har en lille lejlighed, hvor man ikke har plads til så meget. Enkeltmandssengen måler 200cm i længden og 90cm i bredden, så den passer til de fleste mennesker.

En trekvartseng

Hvis man synes enkeltmandssengen er for lille, men stadig ikke har alt for meget plads i sin lejlighed, så kan man købe en trekvartseng. En trekvartseng er enten 120cm eller 140cm bred og 200cm lang. Den er derfor lige imellem en dobbeltseng og en enkeltmandsseng, hvis man kigger på målene.

Dobbeltsengen

Den mest populære type seng i de danske hjem, det er kontinentalseng 150×200. De er populære, fordi man kan ligge behageligt med en masse plads, men også fordi man kan sove i samme seng som en anden, uden man behøver at ligge alt for tæt.

Dobbeltsenge kan man enten købe som decideret dobbeltseng, eller ved at koble to enkeltmandssenge sammen. Her bruger man typisk en sengeramme, som kan hjælpe en på vej. Bruger man denne metode, så er det dog vigtigt, at man har en topmadras, som gør, at man ikke får ondt i ryggen, hvis man ligger i midten af sengen.

En kontinentalseng

En kontinentalseng er en seng der bliver bygget i lag. Den kan derfor købes som både enkeltmands- og dobbeltseng. Helt konkret, så er en kontinentalseng opbygget af en bund, som er der hvor benene er sat på, en madras, en anden type madras og til sidst en topmadras. Man ligger altså lidt som prinsessen på ærten, hvis man køber en kontinentalseng hjem til.

Kontinentalsenge er typisk gode, hvis man gerne vil have en seng der passer ind i et moderne hjem, da de er meget moderne at se på, og kan medvirke til en flot indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *