Annonce

Hold dig selv og din hund i form på rejsen 

Når man tager på ferie, kan man have tendens til at give helt slip og spise løs af alt det usunde og ikke røre sig mere end allerhøjst nødvendigt. Det kan være dejligt, men når man kommer hjem, er det payback time, og så føles løbeturen dobbelt så hård. Det kan derfor være en god idé at prøve på at holde formen bare en lille smule, mens man er på ferie, og det er netop, hvad vi ser på her, så læs med og få gode råd. 

Nogle går den helt anden vej og tager ligefrem på sportsferie. På feriestedet La Santa Sport kan man vælge mellem alskens forskellige sportsgrene, og hvis man er sportsgal, kan det altså være en mulighed. Hvis du blot er almindelig hobbymotionist, kan mindre dog gøre det, og man kan have lyst til bare at tage på afslapningsferie. 

Tag træningsudstyr med 

Selvom man er på badeferie eller bilferie i Holland, er det ikke forbud at røre sig, og med blot en lille indsats hver dag er man langt bedre stillet, når man er hjemme igen og skal genoptage sine rutiner. Hvis man har sin hund med på ferie, skal den naturligvis også have sin daglige motion, og da kan man medbringe træningsudstyr både til den og sig selv. Til dig selv kan du smide løbeskoene, et sjippetov og måske en træningselastik i kufferten, så er du godt kørende.  

Til hunde findes der også forskellige stykker udstyr, man let kan have med i bagagen og på den måde træne med den. Herudover skal man naturligvis ud at gå med den hver dag, så dens hundesnor eller sele må man heller ikke glemme. De fleste steder kan man dog købe en, hvis man har glemt sin egen, men f.eks. på La Santa kan der være langt til den nærmeste by. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *