Annonce

Tag på smuttur til Amsterdam 

Mangler du inspiration til, hvad du skal give dig til i weekenden? Har du endelig nogle dage, hvor kalenderen ikke er fyldt op fra morgen til aften? Kunne du tænke dig at komme på en fed weekendtur til én af Europas allerfedeste storbyer? Hvis du kan nikke ’ja’ til alle disse spørgsmål, så er det relevant for dig at læse med her. For har du endnu ikke haft fornøjelsen af at opleve Amsterdam, så er det måske nu at du skal tage af sted. Læs med her.  

En weekend i Amsterdam 

Man kan nå at opleve en hel del på bare nogle få dage i den fantastiske by. En af fordelene, ved at man kan tage på weekendtur i byen, er blandt andet også den attraktive rejsetid med fly. Fra Danmark, kan man nemlig nå byen på kun cirka halvanden time. Derudover kan man altså flyve fra forskellige lufthavne i Danmark. Man kan derfor sagtens nå at få masser af tid der, også selvom man kun er afsted i et par dage. 

Underholdning i Amsterdam 

Amsterdam, er helt klar en by man bare må opleve mindst én gang i livet. Er man til museer, så kan man blandt andet besøge Van Gogh museet. Nu er det jo også sådan, at Amsterdam er fyldt med kanaler, så en kanalrundfarts-tur er selvfølgelig også et must. Vil man gerne opleve byen fra højderne, kan man med fordel besøge A’DAM Lookout. Om aftenerne kan man eventuelt tage ud at spise eller nyde en kold drink på en af barerne. Trænger man til at slappe af på hotellet, findes internettet heldigvis. Er du til sport, kan du for eksempel læse spændend sportsnyheder. Læs mere via linket, hvis det har interesse. Du kan også læse mere endnu mere om fodbold på via en anden hjemmeside. klik her, hvis du er fodboldinteresseret for eksempel.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *