flotte holland
Rejser

Kom billigt til Holland som studerende med disse 5 tips

At rejse er at leve, som man siger. Og som ung har man som regel mere rejseiver i sig, end når man bliver ældre. Efterhånden som man bliver ældre, får man heller ikke samme tid til at kunne rejse, som når man er ung.

Når man er ung, har man dog heller ikke de største mængder penge at gøre godt med. Læs derfor med her i denne artikel for at få nogle gode råd til hvordan du billigt kan komme til Holland.

Lev billigere i din hverdag

Ofte bruger vi langt flere penge i vores hverdag, end vi lige umiddelbart er klar over. Hvis du gerne vil rejse mere, er det vigtigt at du sørger for at skære ned på alle de penge du bruger i din hverdag.

https://suliv.dk og https://studiemagasinet.dk kan du finde mange gode råd til, hvordan du kan leve billigt i din hverdag. Sådanne hjemmeside er meget gode at benytte sig af som studerende, fordi de kan give én en masse ideer til, hvordan man skal leve billigere, så man kan få råd til det man egentlig gerne vil bruge penge på.

Find billigere transportmuligheder

Noget er det dyreste ved at rejse til et andet land er selve transporten derhen. Det er derfor en god ide nøje at overveje, hvilket transportmiddel du benytter.

Hvis du for eksempel kan komme med bus til Holland, vil det ofte være det billigste alternativ.

Køb billetten på tilbud

Hvis man sørger for at planlægge sin rejse i god tid, er det også muligt at anskaffe sig sin billet på tilbud. På den måde kan det stadigvæk være en mulighed, for eksempel, at rejse med fly eller andre traditionelt dyre transportmuligheder.

Hold godt øje inde på forskellige steder på nettet hvor du normalt køber flybilletter. På nogle af disse sider kan du også slå notifikationer til, så du får en mail når billetterne bliver sat ned i pris. På den måde kan du danne dig et overblik af, hvornår det bedst kan betale sig at købe din billet.

Overvej dine bomuligheder

En anden ting, som rigtig mange rejsende bruger penge på når de er afsted, er selve det sted, hvor de bor under rejsen. Et hotel er ofte et meget dyrere alternativ end for eksempel et hostel og hvis du alligevel er afsted i løbet af dagen, er det ikke nær så nødvendigt at bo på et dyrt hotelværelse.

At bo på hostel kan ofte også være en lidt sjovere mulighed, da du kan komme i kontakt med andre rejsende ligesom dig. På den måde kan du måske danne nogle venskaber, som kan holdes efter du er kommet tilbage til Danmark.

Spis hjemme hvis du kan

At spise på restauranter og cafeer er også en meget dyr måde at rejse på. Prøv i stedet at prioritere billigt mad når du er afsted.

Og vælg eventuelt at lave din mad på dit midlertidigt bosted. På mange hostels følger der for eksempel et offentligt køkken med, som du kan benytte dig af til at lave mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *