Annonce

Se verdenen fra alle vinkler

Thinggaard tilbyder rejser til alle verdenshjørner. Fra det smukke Sydamerika, med dybblåt vand og hvide sandstrande, til det kolde Nordpolen med isbjørne og sne. Thinggaard har altid den rette rejse lige om hjørnet. Hvad enten du er til actionpakkede safarirejser eller afslappende badeferier ved Middelhavet, så finder du det hos os!

Rejs trygt afsted med Thinggaard

Thinggaard tilbyder en sikker måde at rejse på. Vi har over 50 års erfaring i rejsebranchen, og vores team af eksperter står altid klar til at hjælpe dig med at planlægge din drømmerejse. Thinggaard er medlem af Travel Safe Consortium, så du kan være sikker på, at vi altid sætter sikkerheden i højsædet.

Vi er her for at hjælpe dig hvert skridt på vejen

Det kan være skræmmende at planlægge en rejse, når man ikke har prøvet det før, men Thinggaard er her for at hjælpe dig hele vejen igennem. Vores erfarne rejsekonsulenter arbejder sammen med dig for at finde den perfekte ferie, uanset om du leder efter en all-inclusive-pakke eller noget mere skræddersyet. Og når du har booket, står vi klar til at besvare alle de spørgsmål, du har om din rejse.

Tag alene afsted eller rejs sammen med andre

Thinggaard tilbyder både grupperejser og individuelle rejser. Hvis du ønsker at møde nye mennesker og udforske verden sammen med ligesindede rejsende, er vores grupperejser perfekte for dig. Vi tilbyder en række forskellige ture, lige fra storbyferier til længere eventyr, så du kan helt sikkert finde noget, der interesserer dig. Hvis du foretrækker at rejse uafhængigt, kan vi også hjælpe dig med at planlægge din egen rejse, uanset om du ønsker at backpacke og forsøge dig gennem Europa for så få midler som muligt eller tage på en afslappende badeferie i Thailand.

Kontakt os i dag for at begynde at planlægge dit næste eventyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *